Fagylalt és jégkrém értékesítés

A lágyan krémes olasz receptek alapján készített fagylaltjainkból a legkedveltebb ízeket családi jégkrém formájában is fogyaszthatják azok az ínyencek, akik egy csodásan hűsítő élményt szeretnének átélni.

Fagylalt pult

Fagylaltpult kihelyezés kellékekkel

Fagylaltjaink árusításához csak a helyet kell biztosítania, a fagylaltos pultot és a szükséges kiegészítőket mi biztosítjuk az Ön számára, és ez még pénzébe sem kerül! Ön csupán a fagylalt árát fizeti meg, és a helyszínen felállított fagylaltos pultból már adagolhatja is a kiváló minőségű Gelati Pallini fagyit.

Jégkrém, és fagylaltszállító autó

Fagylalt kiszállítás

Rendszeres túrajáratainkkal és nagykereskedéseinken keresztül az egész ország területén biztosítjuk, hogy Ön a legnagyobb nyári melegben is adagolhassa a hűsítő gombócokat.

Fagylaltos pavilon

Fagylaltos pavilon

Egyedi dekoratív pavilonjaink méret és színvilágának köszönhetően messziről felhívják magukra a figyelmet. Ideális strandokra és szabadtéri rendezvényeken történő fagylalt árusítására.

További információért keressen bennünket az oldal alján vagy a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

 

Fagylaltos hűtő kamra

 

 

Hűtőházunkban a frissen gyártott fagylaltjaink megfelelő hőmérsékleten várhatják a szállításuk idejét.

Letöltések

fagylaltforgalmi naplo kitoltesi utmutato.pdf
Gelati pallini fagylaltforgalmi naplo.pdf

 

 

 

 

Fagylaltos bódé

Ízkártyák fagylalt Beszúrható kártyák fagylalt Fagyi tartó fagylalt Tölcsér tartó fagylalt Fagylaltpult fagylalt Fagylaltpult fagylalt Fagylaltpult fagylalt Fagylaltpult fagylalt megállító tábla fagylalt Megállító tölcsérek fagylalt Pénzátadó fagylalt