Cégünk 1993-óta van jelen a fagylaltgyártásban és forgalmazásban. Több mint 300 elégedett ügyfelünket 4 nagykereskedésen keresztül szolgáljuk ki országszerte. Célunk, hogy még több fogyasztóval megismertessük a kiváló minőségű új termékcsaládunkat, a Gelati Pallini fagylaltot .

Fagylaltjainkat éttermekben, kávézókban, cukrászdákban fogyasztják a hűsítő élvezetre vágyók. Családi kiszerelésben elsősorban a hipermarketeken keresztül érhető el. Termékeink kiváló minőségét és fantasztikus ízvilágát a legjobb Olasz alapanyagoknak, a szakértelemnek, a több mint egy évtized tapasztalatának és a fagylalt szeretetének ötvözete garantálja. Tejből készült, magas gyümölcstartalmú prémium minőség jellemzi fagylaltkínálatunkat. Véleményünk szerint sikerült a Gelati Pallini márkában a Magyar ízlésnek megfelelő krémesen lágy fagylaltot előállítani, elérhető áron. 2009-ben átadtuk új üzemünket, így gyártási kapacitásunk megduplázódott. Rugalmasak vagyunk a kiszolgálásban és nyitottak a jó ötletekre. Munkatársaink folyamatos képzésben részesülnek, így tudják a feladatokat minőségben és kiszolgálásban egyaránt legjobb tudásuk szerint elvégezni.

Ezzel a háttérrel szeretnénk Önnek egy olyan szolgáltatást nyújtani, amely bebizonyítja, hogy a Gelati Pallini egy olyan fagylalt, amiért érdemes az Ön vendégeinek visszajárni.